top of page

Vi står klare til å hjelpe deg!

Ansatte

Vi har alt til kontoret! Kontormaskiner, kassasystemer, printere, skannere, datautstyr, postbehandling, makuleringsmaskiner, infoskjermer, projectorer, møteromsløsninger og rekvisita.

img-p-bp-50c36-full-front-960.jpg

I 1972 lanserte Sharp sin første kopimaskin. Dette var det første steget på en reise som senere ble starten på kontorskrivere og dokumentskannere.

Askland Service og Salg AS har solgt SHARP maskiner siden 1988, og er stolte over å kunne tilby produktene fra en av verdens ledende produsenter.

Animated example.gif

Våre profesjonelle skjermer har spesifikke funksjoner, inkludert uavbrutt drift, alternativer for liggende, stående og horisontal installering. Skjermer med høy lysstyrke og høy oppløsning for å sikre optimal effekt for alle forhold og beliggenheter.

20220426061014162db6e179c493b8ab2378b24e3d23b_edited.jpg

Vi har videoløsninger for små og store møterom fra Yealink.

Vårt sortiment på videokonferanseløsninger dekker BYOD/BYOM, Teams, Zoom og nå også Google.

ix-3_0.jpg

Quadient frankeringsmaskiner tilkobles via internett for nedlasting av porto. De er digitale og har InkJet skriverteknologi. Alle frankeringsmodeller er Energy Star godkjent, og meget stillegående. IX-serien gir et prefekt trykkbilde selv på ujevnt underlag. 

bokslogo_RGB.png

Askland Service er forhandler av Viken fiber (Altibox) og GlobalConnect. 

Ta kontakt med oss så finner vi ut om du kan få lynrask fiber til din bedrift.

sam4s_kasselosninger.png

Omega og Sam4s kassasystemer leveres i komplette pakker klar til bruk.

Alle løsninger leveres ferdig satt opp med tastatur eller skjermbilder tilpasset din bruk og er uten masse unødvendige funksjoner.

Mobilitet

Mobilitet

Skytjenester

MS partner 2.png

Sikkerhet

Panda_Security_logo.png
Backupbanken

Din komplette IT-partner.

Å jobbe mobilt, har blitt en selvfølge i dagens samfunn. Vi gir deg råd og veiledning om hvor enkelt man kan arbeide utenfor kontoret, enten det er med en bærbar PC, eller en mobiltelefon.

Hva betyr det “å flytte til skyen?“ Vi hjelper deg å velge skytjenester og gir deg en innføring i det du virkelig trenger å vite om skytjenesten Microsoft Office 365.

 

  • Skytjenester reduserer frustrasjon og tidsbruk ved vedlikehold av maskinvare.

  • Lagring i skyen er faktisk tryggere enn lagring lokalt

  • Skyløsninger kan øke produktiviteten hos de ansatte

 

Panda Adaptive Defense 360 er den første og eneste cybersikkerhetstjeneste som kombinerer avansert teknologi for beskyttelse, gjenkjenne og utbedre, med muligheten til å klassifisere 100% av alle prosesser som kjører på alle dine datamaskiner.

Pandas smarte sikkerhetsløsninger får du selvsagt hos oss.

Online backup fra BackupBanken

Askland Service og Salg AS tilbyr en konkuransedyktig, brukervennlig og automatisert Backup som tjeneste i samarbeid med BackupBanken:

Programvaren er enkel å bruke og lett å installere på hver PC, bærbar PC eller server. Det eneste du trenger er en vanlig bredbåndsforbindelse. Askland Service og Salg AS kan hjelpe deg å velge den optimale backup pakken og er sertifisert til å installere og konfigurere Online Backup Service for deg.

bottom of page