top of page

Om oss

Askland Service og Salg er en anerkjent bedrift som er spesialisert på levering av kontorteknologi. Vi tilbyr et omfattende produktsortiment innenfor printere, møteromsutstyr og annet kontorutstyr. Basert i Drammen, betjener vi kunder i Drammen og omegn med høykvalitetsprodukter og pålitelig service.

Vårt hovedfokus er å imøtekomme behovene til moderne kontormiljøer. Vi tilbyr et bredt utvalg av printere fra ledende produsenter som sikrer effektiv og pålitelig utskriftsteknologi. Enten du har behov for enkel skrivebordsprinter for personlig bruk eller avanserte multifunksjonsmaskiner for større arbeidsgrupper, kan vi hjelpe deg med å finne riktig printer som passer dine behov.

I tillegg tilbyr vi også møteromsutstyr som er nøkkelen til produktive og velutstyrte møter. Dette inkluderer moderne presentasjonsteknologi som projektorer, skjermer, interaktive tavler og videokonferansesystemer. Med vår ekspertise kan vi hjelpe bedrifter med å skape engasjerende møterom som støtter samarbeid og kommunikasjon på en effektiv måte.

Vi har et dedikert team av fagfolk som er klare til å veilede og hjelpe deg med å finne de beste løsningene. Vi tilbyr ikke bare produkter av høy kvalitet, men også omfattende service og support. Dette inkluderer installasjon, opplæring og vedlikehold for å sikre at du får mest mulig ut av utstyret ditt.

Uansett om du trenger å oppgradere kontorutstyr, finne løsninger for møterom behov eller få pålitelig service og support, kan bedrifter i Drammen og omegn stole på oss. Vårt brede produktutvalg, kombinert med vår ekspertise og gode kundeservice, gjør oss til en pålitelig leverandør av kontorteknologi.

Kontakt oss i dag for å få mer informasjon om våre produkter og tjenester og hvordan vi kan bidra til å forbedre kontormiljøet ditt.

SJEFEN FORAN MASKIN OG BYGG.JPG

Bjørn Wessel, daglig leder

Bjorn_Wessel.jpg

Bjørn Wessel

Daglig leder

Profil.jpg

Dag Henning Ingebretsen

IT

Lars2018-2.png

Lars Herikstad

Service

Frode2018.png

Frode Sellevold Ringen

Salg

bottom of page