sharp_kontoret
sharp_pnh80_moterom
sam4s_kasselosninger
big_Pad_moterom2
regnemaskin
pc
web
Big-Pad_moterom

Vi hjelper din forretning med kassaløsninger som er godkjent av kassaloven

Kassasystemloven

I 2015 ble kassasystemloven vedtatt og forskrift til kassasystemlova ble publisert. Den betyr:

  • Alle som kjøper kasseapparat til og med 2016 kan benytte dette uten endring til og med 2018.

  • Alle kasseapparat som kjøpes og brukes fra og med 2017 må følge den nye loven.

  • Alle kasseapparat i Norge må senest desember 2018 oppgraderes til å følge den nye loven. 

De som ikke kan oppgraderes må byttes.

For kontorer og arbeidsgrupper har vi en rekke multifunksjonsmaskiner som skriver i svart-hvitt og i farger. SHARP utskrift, kopiering, skanning og dokumentbehandling, med et bredt utvalg av ferdiggjøring som automatisk bretting, stifting og stabling.

IKT-tjenester

Askland Service og Salg AS er forhandler av datamaskiner og utstyr fra en rekke store produsenter som Acer, HP, Fujitsu, Lenevo og Apple. Vi leverer ferdig oppsatte PC'er og servere etter ditt behov.

 

Vi kan tilby følgende IKT-tjenester:

  • Komplette IT-løsninger for små- og mellomstore bedrifter

  • Rådgivning

  • Service og support på servere og arbeidsstasjoner

  • Drift av servere og nettverk

SHARPs profesjonelle produkter har spesifikke funksjoner inkludert uavbrutt drift, alternativer for liggende, stående og horisontal installering pluss skjermer med høy lysstyrke og høy oppløsning for å sikre optimal effekt for alle forhold og beliggenheter.

Ved å bygge på fortrinnet SHARP har innen LCD-skjermer, fortsetter de å bruke ekspertisen vår på utvikling av nye teknologier. Dette for å sikre at vårt omfattende utvalg av innovative produkter dekker kravene til ethvert mulig scenario som kreves for profesjonelle skjermer.

Vi vet at din bedrift er helt avhengig av rask, stabil og sikker nettilgang for å kunne fungere på best mulig måte. For at dere skal være effektive og konkurransedyktige er det dermed helt avgjørende å velge riktig bredbånd. 

Askland er forhandler av Broadnet og Viken fiber(Altibox) og kan veilede deg. Ta kontakt med oss så finner vi ut om du kan få lynrask fiber fra Broadnet eller Altibox til din bedrift.

Please reload

bokslogo_RGB.png
og:image